Burhaniye’de Berber, Kuaför Ve Güzellik Salonları Dezenfekte Edildi

Burhaniye’de Berber, Kuaför Ve Güzellik Salonları Dezenfekte Edildi

12.5.2020

Burhaniye Belediyesi tarafından berber kuaför ve güzellik salonları dezenfekte edildi.
Burhaniye’de Corona Covid-19 virüsü önleme çalışmaları kapsamında, genelgeyle tekrar faaliyete açılacak berber, kuaför ve güzellik salonları Burhaniye Belediyesi tarafından dezenfekte edildi. Yapılan dezenfekte çalışmalarından sonra işletme sahiplerine içerisinde maskeler, eldivenler ve el dezenfekteni bulunan sterilizasyon paketleri de hediye edildi.
İlçe genelinde Berberler ve Kuaförler Odasına kayıtlı 128 işletmeye dezenfekte çalışmaları yapan Belediye dezenfekte ekipleri, vatandaşların hijyeni ve sağlığıyla ilgili detaylı çalışmalar gerçekleştirdi. Özellikler müşterilerin sıklıkla temas ettiği alanlara özen gösteren ekipler, çalışmalar tamamlandıktan sonra işletme sahiplerine, içerisinde el dezenfektanı, maskeler ve eldivenler bulunan sterilizasyon paketlerini de açılışa özel hediye etti.
Halk sağlığıyla alakalı her türlü tedbiri aldıklarını belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “ İlçemizde faaliyete başlayacak Berber kuaför güzellik salonu gibi işletmelerimizi açılışı öncesi dezenfekte ederek vatandaşların sağlıklarını korumak adına hizmet gerçekleştirdik” dedi.