

Muhtarlar günü Burhaniye’de düzenlenen çelenk töreniyle kutlandı.
Her yıl 19 Ekim’de kutlanan muhtarlar günü, Burhaniye Meydanda düzenlenen çelenk töreniyle kutlandı. Muhtarlar günü kutlama programı sabah Burhaniye Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk töreniyle başladı. İlçe Kaymakamı İlyas Memiş, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Stajyer Kaymakam Muhammed Emin Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Dikmetaş, Jandarma Komutanı Alim Burak Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, Vergi Dairesi Müdürü Murat Dönmez ve diğer protokol müdürlerinin yanı sıra Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve siyasi parti ilçe başkanları katıldı.
Muhtarlar adına Ören Mahallesi Muhtarı İlker Kurt öncülüğünde Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Çelenk töreni sonrası, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine yönelik Kocacami Mahallesi muhtarı Yalçın Kocabey bir konuşma yaptı. Yapılan konuşma sonrası Çelenk töreni son buldu.
Başkan Deveciler muhtarların günlerini kutlayarak “Muhtarların Burhaniye’ye hizmet için özverili çalışmalarını destekliyor ve kutluyorum” dedi.