31. Burhaniye Ören Turizm Kültür Ve Sanat Festivali Görkemli Bir Açılış Yaptı

29.8.2021
31. Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali görkemli bir açılış yaptı. Festivalin açılış kurdelesini CHP Grup Başkan vekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Ümit Özlale ve Ali Lapanta ile birlikte milletvekilleri ve Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler birlikte kesti.
Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, tarihsel süreçte kentlerin sürekli değişim içinde olduğunu ve Belediye olarak bu değişim izlerini taşıdıklarını belirtti. İlçeye yapılan projelerden bahseden Deveciler, eğitim, kültür sanat, genler ve engellilere yönelik çalışmalara değindi.
Daha sonra söz alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise, ülke politikalarına değinerek, özellikle sosyal medyadaki bilgi kirliliklerine inanılmaması gerektiğini söyledi. Önümüzdeki dönemde hesap verilebilir bir süreç beklediklerini sözlerine ekleyen Özel, korkmadan güvenerek verilen her oyla mutlu olunması gereken bir sürece başlayacaklarını dile getirdi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale ise yaptığı konuşmada genel anlamda sanat ve kültür adına konulara değinerek festivalin Burhaniye’ye hayırlı olmasını diledi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın açılış konuşmasında Burhanye’nin kültür ve sanat anlamında atılım yaptığını ve bunu yapılan diğer sosyal projelerle de desteklendiğini ifade etti.
Yapılan konuşmalar sonrası stant ve sergi alanlarında açılış kurdelesi kesilerek stantlar gezildi.