SOKAK HAYVANLARI EKİBİ BURHANİYE’DE ÇALIŞIYOR

16.7.2021
Burhaniye’de hayvan hakları ile ilgili vatandaşlara bilgilendirme yapıldı.
Balıkesir Valiliği bünyesinde oluşturulan Sokak Hayvanlarını Koruma ve Besleme Grubu Burhaniye’de bilgilendirme ve besleme çalışmalarına devam ediyor.
Sokakta vatandaşlarla konuşarak bilgilendirme broşürleri dağıtan ekipler, toplumda hayvan sevgisinin artması, sokak hayvanlarının korunması, beslenmesi ve bu konuda farkındalığın oluşturulması için çalışmalar yapıyor. Sokak hayvanlarına yönelik yapılan kötü muamelelere karşı bilinçlendirilen vatandaşlar haricinde sokak hayvanlarına besleme çalışmaları da yapılıyor.
Burhaniye’de yapılan çalışmalara Burhaniye Belediye Başkanlığı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra, İl Emniyet Müdürlüğü, Haydi ( Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi) ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri katıldı.